Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare – www.designerlambrino.ro

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare!
Accesul si utilizarea site-ului designerlambrino.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul designerlambrino.ro:
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. designerlambrino.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. designerlambrino.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website:
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a promova si de a informa.
Pentru ca designerlambrino.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

4. Drepturile proprietatii intelectuale:
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica designerlambrino.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
designerlambrino.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator:
designerlambrino.ro permite utilizatorilor sa posteze diferite materiale ( text, comentarii). designerlambrino.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. designerlambrino.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. designerlambrino.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

aprilie2011