Design Interior

Realizarea si implementarea proiectului de amenajare a locuintei, perfect mulat pe personalitatea clientului.

Cel mai important criteriu care sta la baza realizarii unui proiect de amenajare interioara este personalitatea clientului meu.  Pe acelas criteriu trebuie sa se bazeze si alegerea dumneavoastra de a colabora cu un designer. Intr-un procent mare, orice persoana isi poate amenaja casa cu ajutorul revistelor, fapt care poate duce la realizarea unui mare chici, sau a unui spatiu placut ochilor, rar corect cromatic sau cu echilibru de materiale, dar cu siguranta nu mulat corect pe personalitatea dumneavoastra. Automat de aici riscul de a nu va simti bine in spatiul respectiv.

Comfortul psihic in propria locuinta este extrem de important, deci, lasati asta pe seama designerului.

Cum procedam? Inainte de a da nastere proiectului, vom avea o serie de intalniri, in diferite spatii alese de mine (bar, cafenea, restaurant, parc, muzeu, etc), vom purta discutii pe teme diferite, nu legate strict de locuinta dumneavoastra, cat despre filmele preferate, tarile vizitate, cartile citite, etc. Toate acestea imi permit realizarea unui profil psihologic menit sa imi asigure realizarea proiectului pe gustul dumneavoastra, atat vizual cat si psihologic.

O abordare diferita avem in cazul amenajarilor interioare ale barurilor, cafenelelor, restaurantelor, magazinelor, etc, unde primeaza personalitatea clientului pe care il dorim.

Implementarea proiectului:

In cazul in care se doreste, se poate opta pe un serviciu complet din partea designerului, in vederea implementarii proiectului, lucru pe care il incurajez. Asta inseamna sa uitati complet de stresul achizitionarii de materiale, obiecte, mobilier, contractarea echipelor de mesteri, etc, si asta pentru ca eu, designerul dumneavoastra, am stabilite colaborari cu furnizori de diferite materiale si servicii, riguros selectionati. Va pot pune la dispozitie, echipe de mesteri zugravi, parchetari, faianteri, electricieni, instalatori, furnizori de gresie, faianta, parchet, vopsea, executanti mobila, furnizori de aparatura casnica, etc. cu plus de discount.