Design Interior – Apartament 2 camere

Design interior: amenajare spaţiu apartament cu 2 camere cu destinaţia locuinţă pentru o familie compusă din 2 persoane.

Full design: coloristică; proiectare-realizare mobilier; iluminare; consultanţă.

Spatiul este de dimensiuni reduse unde proprietarii işi doresc adaptarea unui loc de luat masa între zona de living şi bucătarie, hol cu spaţii de depozitare şi un dormitor. Având o slăbiciune pentru culoarea roşie ei işi doresc folosirea cat mai frecventă a acestei culori, în combinaţie cu negrul.

Rezolvare: Bucătăria se proiectează în locul predestinat. Între bucătărie şi living se proiectează „locul de luat masa” prin intermediul unui corp de mobilier minimalist cu aspect de bar. Cu o lăţime mai mare a pultului coborât se realizează locul de luat masa, având în continuare pult ridicat cu iluminare interioară. Pentru a aerisi spaţiul respectivul corp de mobilier va fi alb.

În ideea de a estompa roşul pereţilor din living si de crea o legatură cu „locul de luat amsa”,  am prelungit corpul de mobilier, predestinat a fi suport TV, pe tavanul alb. Prin faptul că acest corp prinde dimensiuni mari şi devine foarte impunător, ochii sunt furaţi de continuitatea lui spre tavanul alb ralizând astfel balanţa culorilor. Din dorinţa de a integra cat mai bine în spaţiu acest corp, am integrat în partea sa de pe tavan, sistemul de iluminare, prin spoturi înşiruite pe marginile acestuia. Partea care urca pe perete este întreruptă prin intermediul unei spărturi în zid care beneficiază deasemenea de un sistem de iluminare.

Restul corpurilor de mobilier din living sunt realizate în stil minimalist, predominantă fiind masa, creată prin linii comune celor doua corpuri impunatoare, „loc de luat masa”, ” corp TV”.

Holul este cel care leagă cele trei zone catre dormitor şi accesul în locuinţă. Pastrând stilul minimalist, în hol au fost proiectate corupuri de mobilier pentru depozitare şi un cuier.

Dormitorul continuă cu mobilier in stil minimalist, cobinaţie de alb si wenge. Cu scopul odihnei reuşite, a fost acceptat verdele ca si culoare predominantă in combinaţie cu alb.

Randari proiect:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>