Despre sectiunea „blog”:

In aceasta sectiune a site-ului imi propun sa aduc in discutie cat mai multe subiecte in stransa legatura cu designul. Temele alese reprezinta calea designului corect, insotit de principii, de psihologie.

De multe ori aud intrebarea: de ce sa lucrez cu un designer? ..pot sa fac si eu! („motivarea” intrebarii). Din pacate nu e chiar asa. Am intalnit multe persoane care nu au ales sa lucreze cu un designer in cadrul amenajarilor interioare spre exemplu, au finalizat o amenajare a interiorului placuta vizual, dar in care nu se simteau bine, nu se puteau relaxa, erau mereu incordati. De ce? Pentru ca amenajarea a fost realizata cu ajutorul revistelor, alegerea culorilor punand pe primul loc culoarea preferata si nu semnificatiile ei, asocierea incorecta a materialelor (sticla, lemn, metal, piatra etc), sau mai pe scurt spus, o amenajare fara psihologie. Aveti nevoie de o amenajare interioara/exterioara mulata pe personalitatea dumneavoastra, personalitate pe care eu in calitate de designer o descopar punandu-va o multime de intrebari.

Aceasta psihologie a creatiei se ragaseste in toate domeniile designului, fie in amenajarile interioare sau exterioare, precum si in designul grafic sau web-designul.

Subiectele acestei sectiuni evidentiaza criteriile care stau la baza creatiei designerului, principiile de care se tine cont, reguli, semnificatii, simbolistica.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>